De totale begeleiding door ons, geeft de familie en betrokkenen een hoop rust en voldoening

ONS ROUWCENTRUM

In de kloostertuinen van de Paters Lazaristen ligt ons uitvaartcentrum. Een kleinschalig en professioneel team o.l.v. Gerda Pommé, is 24 uur per dag bereikbaar, om u en uw naasten goed te begeleiden in deze moeilijke tijd, zowel vóór als na het overlijden.

Ons rouwcentrum


In onze rouwkamers wordt de overledene opgebaard op een bed. Dit geeft een mooie, serene sfeer. Ook voor kinderen geeft dit een natuurlijke indruk, het komt visueel bij hun over dat de overledene rustig slaapt. Uiteraard kunnen wij ook opbaren in een open of gesloten kist.

Naast de rouwkamers ligt een aparte ruimte, waar u in huiskamersfeer -tijdens het rouwbezoek- samen met uw familie en naasten een kop koffie kunt drinken.


Wij regelen de uitvaart op basis van uw wensen


In overleg met u regelen wij de bezoekuren. Het rouwbezoek voor uw dierbare wordt zo gepland, dat u nooit betrokkenen van een andere overledene in de ontmoetingsruimte tegenkomt. Wij houden uiteraard ook rekening met uw geloofsovertuiging en de gebruiken/rituelen hierbij.

Het is natuurlijk ook mogelijk om samen met u uw dierbare op te baren. Dit kan bij u thuis gebeuren, maar natuurlijk ook bij ons in de rouwkamers. De keuze is aan u. In de terminale fase kunt u uiteraard ook al contact met ons opnemen. Tijdens deze fase kunnen wij u een goede begeleiding geven, om 'samen' de brug over te steken naar een mooi, waardig afscheid, rekening houdend met de wensen van de overledene.